För morgondagens moderna tandreglering

Är du intresserad av att anmäla dig till en av våra kurser?

Klicka här för att hitta våra kommande kurser och priser.

Är du en representant för ett företag eller en klinikchef och vill att vi skräddarsyr en kurs för er?

Mejla oss så återkommer vi med ett passande upplägg för just er!

KURSER

Upptäck möjligheterna med Aligners

Lemér consulting erbjuder ett utbud av kurser inom estetisk tandvård, med fokus på alignertekniken och patient-centrerade behandlingar. Kurserna finns i tre olika nivåer:

Basic Aligner Orthodontics
För dig som inte har arbetat med Aligners tidigare.

Advanced Aligner Orthodontics
För dig som kan grunderna inom tekniken.

Master Aligner Orthodontics
För dig som har genomfört flera behandlingar och vill avancera inom alignertekniken.

image

FÖRELÄSNINGAR

Uppskattad föreläsare inom ortodonti

Nayroz är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom tandreglering och har hållit föredrag för bland annat branschorganisationen Privattandläkarna, Sveriges största vårdgivare Praktikertjänst och det globala innovationsföretaget Straumann. Under sin karriär som specialisttandläkare och lärare för tandläkarstudenter har Nayroz utvecklat en unik och personlig behandlingsfilosofi inom ortodonti. Om denna filosofi, och mycket mer, berättar hon på sina föreläsningar. Vill du att Nayroz ska föreläsa på din klinik? Kontakta oss för att få mer information om Nayroz kommande föreläsningar!

”Jag har haft förmånen att jobba med Nayroz under ett par år och jag har bara positivt att säga. Väldigt professionell och kunnig och har förmågan att inkludera alla på hennes föreläsningar (både fysiska som digitala). Hon är en frisk fläkt som bidrar med mycket energi och det smittar av sig på deltagarna. Jag kan med gott samvete varmt rekommendera hennes föreläsningar.”

– Marcus Falkheden

“Nayroz är mycket duktig och kompetent samtidigt som hon är otroligt rolig och trevlig. Dessa egenskaper gjorde att vi hade väldigt kul på vår utbildning med henne samtidigt som den var mycket lärorik och intressant!”

– Arbion Kabashin

”Kurser av hög kvalitet, aktuell kunskap och med högt i tak. Vi har varit på flertalet kurser och events där Nayroz varit både arrangör och utbildare. Samtliga utbildningar kan vi sammanfatta med aktuell kunskap inom ortodonti, Aligners och estetik, med multidisciplinärt förhållningssätt och med ett öppet klimat som engagerar deltagarna. Dessutom ett högt underhållningsvärde. Rekommenderas starkt.”

– Andreas & Diana

Jag ser det som ett hantverk där varje detalj är lika viktig för att uppnå ett perfekt slutresultat.

Driver branschen framåt – varje dag sedan 2011

Ända sedan Nayroz startade sitt första företag inom ortodonti har hon haft en tydlig vision med vad hon vill åstadkomma. Ge varje patient tid, professionell behandling och slutligen ett leende att vara stolt över för resten av livet. Hennes recept för att lyckas är ett personligt och tryggt bemötande från första besök till sista uppföljningsmöte.

Och tack vare de senaste och bästa behandlingsmetoderna inom ortodonti har vi kunnat hjälpa många patienter till att våga le mer. Förutom Lemér Consulting driver Nayroz Ockell även Lemér Aline, vars kliniker erbjuder innovativ och välbeprövad alignerteknik till privatpersoner i hela Sverige.