Vi gör allt för ett lyckligt leende

Vi vill att du ska trivas i dig själv och känna dig fri att le, stort och ofta. Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa tandreglering – en trygg och smidig resa hela vägen och ett resultat som framhäver ditt rätta jag.

image

En vårdkedja av högsta kvalitet

Lemér Aline är kvalitetssäkrad vårdkedja som erbjuder marknadsledande tandreglering med stort personligt fokus. Som vårdkedja väljer vi alla våra samarbeten väl; våra produkter är av högsta kvalitet och våra medarbetare består av branschens främsta tandspecialister.

image

Nayroz Ockell

Lemér Aline grundades och drivs av Nayroz Ockell – specialist och övertandläkare i ortodonti. Nayroz är en av Sveriges mest bokade föreläsare och utbildare inom tandreglering och alignerteknik, och hennes engagemang för att skapa vackra leenden och ökat självförtroende genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet.

Nayroz har under sitt yrkesliv arbetat som specialist på Odontologen i Göteborg, varit lärare på tandläkarutbildningen vid Göteborgs Universitet, arbetat inom Folktandvården och som klinikchef för en specialistklinik i ortodonti.

Efter många år inom Folktandvården ville Nayroz starta en egen klinik för att kunna erbjuda en kombination av de stora kedjornas högkvalitativa behandlingsteknik och de mindre klinikernas personliga service. Resultatet blev Lemér Aline där varje patient får ett personligt, professionellt och tryggt bemötande anpassat efter just sitt behov.

Alla är vackra när de ler, men för många av oss är fina tänder viktigt för att våga le stort. Det är en enorm belöning för mig när man polerat den sista tanden efter att tandställningen tagits av och patienten inte kan låta bli att le från öra till öra!

-Nayroz Ockell

Våra roller och kompetenser

Ortodonist

En ortodontist är specialisttandläkare inom tandreglering och har huvudansvaret för att dina tänder regleras som de ska. Ortodontisten ansvarar även för terapiplaneringen och sätter upp en individuell behandlingsplan för just dig.

Tandläkare

På din hemmaklinik träffar du en allmäntandläkare som blir din kontaktperson och ansvarar för att din behandling följer den uppsatta planen gjord av specialisttandläkaren.

Tandhygienist

En tandhygienist arbetar med förebyggande tandvård och deltar ibland under dina regelbundna undersökningar på din hemmaklinik.

Tandsköterska

En tandsköterska assisterar tandläkaren och kan också vara med för att utföra vissa delar av behandlingen.

Vill ni lära er mer om tandreglering och bredda er verksamhet?
Bli en del av Lemérs team.

Boka föreläsningar, utbildningar och specialistkonsultationer. Lemér Consulting finns till för att kompetensutveckla dig och ditt team inom tandreglering.