Diskret tandreglering för ett resultat du vill visa upp

På Lemér Aline tror vi att en rak tandrad, starka tänder och ett självsäkert leende hänger ihop med vårt välmående. Aligners är den metod vi arbetar med för att uppnå det. En bekväm och säker tandregleringsmetod som ger ett vackert leende livet ut.

”Finns endast goda saker att säga om Lemér. Otroligt professionell personal som alltid tog väl hand om en under behandlingen. Svarade på alla frågor man hade och alltid varit tillgängliga. Skulle verkligen rekommendera Lemér!”

- Jesper

image

Utifrån dina önskemål

Vår samlade erfarenhet av tandreglering gör oss till ett självklart val för dig som vill korrigera dina tänder. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativ vård och arbetar varje dag för att utvecklas och kunna erbjuda de senaste och mest effektiva behandlingsmetoderna. Tack vare en säker och välutvecklad alignerteknik kan vi korrigera dina tänder på ett skonsamt och smidigt sätt och du kan vara säker på att du får den bästa möjliga vården.

Fördelar med Lemér Aline

image

En genomskinlig tandställning

Vid början av din behandling scannar vi av dina tänder med hjälp av 3D-teknik, därefter gjuter vi av din tandrad och skräddarsyr skenorna för att passa perfekt. Tandskenorna är dessutom utformade så att du enkelt kan sätta in och ta ut dem när det behövs, vilket underlättar för dig att upprätthålla en god munhygien.

image

En bekväm lösning

Aligners är en effektiv och okomplicerad metod för att reglera dina tänder. Att använda en genomskinlig tandställning bidrar också till en bekvämare känsla i att bära dem offentligt.

image

En personlig behandling

För oss på Lemer Aline är det viktigt att du känner dig trygg före, under och efter din behandling. På våra kliniker träffar du vårt erfarna team i en välkomnande och avslappnad miljö. Här känner du dig omhändertagen på ett personligt plan under hela din behandling.