Alltid yttersta kompetens

Vår ambition är att erbjuda landets bästa tandreglering. Hos oss träffar du ett team av specialister som är där för att planera och övervaka din behandling – en behandling som anpassas efter just dig och dina unika förutsättningar. Våra team består av ortodontister (tandregleringsspecialister), tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla arbetar efter de bästa metoderna i branschen.

image

Inga kompromisser på din bekostnad

Att reglera tänderna med Aligners ska vara tryggt och säkert. På konsultationen guidar vi dig igenom behandlingsprocessen och tar fram en unik behandlingsplan för ditt leende. Därefter får du ett kostnadsförslag baserat på dina förutsättningar och den estimerade tiden för behandlingen. Vi kommer kalla dig till regelbundna besök för att kvalitetssäkra behandlingsplanen – och eftersom vi bara arbetar med marknadens främsta varumärken minskar risken för komplikationer, vilket gör behandlingen än mer säker för dig som patient.

Prislista

Konsultationsbesök

500 kr

Tandreglering, en käke

Från 29 900 kr

Tandreglering, två käkar

Från 39 900 kr

Vi ger dig möjlighet att delbetala din behandling!

Branschledande varumärken

Hos Lemér Aline arbetar vi endast med ledande varumärken. För oss är det en självklarhet att kunna erbjuda dig det bästa som finns för just din behandling. Tillsammans med vår expertis kommer du att få resultatet du vill ha.

”Jag har precis avslutat min behandling hos Lemér och resultatet är långt över förväntan. Likaså bemötandet, alla jag träffade var kunniga, lyhörda och härliga! Jag rekommenderar Lemér varmt.”

- Jennie